Nieuws

Medewerkers

VACATURE

VOORWAARDEN

Contact

 


Klik op bovenstaande
afbeelding voor meer
informatie


Spoor: goede verbindingen tussen stations

De laatste jaren zie je dat er steeds vaker gebruik gemaakt wordt van glasvezelnetwerken langs het spoor. Ondermeer omdat deze netwerken zorgen voor goede verbindingen tussen stations. Daarnaast vind je op strategische plaatsen aansluitingen via dit netwerk voor commerciële doeleinden. Doordat het spoorwegverkeer toeneemt, stijgt ook de vraag naar data in het hele netwerk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wifi-verbindingen op stations, camerabeveiliging, dataverkeer in winkels op stations, signaleringen en het verbruik van reizigers door internet en mobiele telefoons. Je ziet dan ook dat ze complete netwerken op diverse perrons aanleggen, waarin telecom (glasvezel) en elektra worden gecombineerd. Daarnaast werken ze hard aan de werking van internet in alle treintoestellen.

Speciale componenten

Omdat de onderbrekingen op het spoor niet altijd goed zijn en dus veel irritatie geven, is de kwaliteit van de materialen des te belangrijk. Deze moeten voldoen aan hoge eisen. Veel materiaal dat ze gebruiken is aangestuurd met glasvezel. Om antwoord te geven op de vraag uit de markt, hebben wij diverse componenten ontwikkeld die speciaal langs het spoor worden gebruikt.

Sporen verdiend

Niet elk bedrijf mag langs het spoor werken. Alleen bedrijven die voldoen aan alle veiligheidseisen en certificeringen hebben toestemming om langs het spoorgebied te werken. Omdat Infra Systems Nederland voldoet aan deze strenge voorwaarden worden wij met regelmaat gevraagd voor dit soort opdrachten. Met recht mogen we wel zeggen dat we in deze sector onze sporen hebben verdiend. En daar zijn wij trots op!

Wilt u meer informatie neem dan even contact met ons op.

ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling