Transport: On the road

De behoefte aan communicatienetwerken over het wegennet is in de loop der jaren alleen maar toegenomen. Vanaf het begin is ISN hierin een betrokken partner. Zo zijn we begonnen met het netwerk voor de ‘praatpalen’, die je redding in nood zijn tijdens pech onderweg.
Ook wanneer het wegennetwerk in Nederland werd uitgebreid en ze bestaande wegen aanpasten en uitbreidden, werd gebruikgemaakt van onze expertise op het gebied van dataverkeer. En met de groei van het wegennetwerk, groeide ook de vraag naar glasvezel.

Willie wortelen langs de snelweg

Omdat de aanleg van glasvezelnetwerken over het wegennet vaak in de nacht plaatsvindt, zie je ISN in de nachtelijke uren regelmatig langs de snelweg aan het werk. Zo vinden regelmatig testen met nieuwe componenten plaats in de groenvoorziening langs de weg. Werken met de middelen die je hebt, vraagt om improvisatietalent. En dat is leuk, want wij houden wel van een uitdaging! Te weinig licht? Even bijschijnen met de koplampen van de bus. In diezelfde bus een bakkie koffie zetten, terwijl we ondertussen verder Willie wortelen over wat de beste oplossing is. Kijk, daar krijgt een mens energie van. Vooral als het allemaal goed uitpakt.
Gelukkig werken wij met een superteam, dat zich enthousiast inzet voor de goede zaak, zodat met het ontwaken van de dageraad, de boel weer werkt. Denk hierbij aan: aansturingen van matrixborden, bruggen en trajectcontroles en de begeleiding van camera’s boven het wegdek. Missie geslaagd!

Ontwikkeling nieuwe producten

Vanaf meet af aan heeft ISN zich beziggehouden met de ontwikkeling van nieuwe producten. Veel van deze producten worden tegenwoordig nog steeds toegepast. Dan krijg je echt eer van je werk en weet je dat je met z’n allen de goede kant op denkt. Al onze medewerkers hebben hun eigen verhaal en hebben een aandeel binnen ons bedrijf en in het werkveld. Samen gaan we ervoor!

Graag meer informatie neem dan contact met ons op.

ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling