Fiber to the Home: klaar voor de toekomst

Fiber to the Home, kortweg: FTTH en vrij vertaald: ‘een glasvezelverbinding tot aan de woning’, maakte jaren geleden al zijn entree op de Nederlandse markt. Dit moderne glasvezelnetwerk voorziet gemeenten en inwoners van een infrastructuur, waarmee ze klaar zijn voor de toekomst. Het bestaat namelijk uit twee glasvezels: één voor de huidige en één voor de toekomstige behoefte aan breedband. Dit betekent dat zo meteen alle diensten zoals internet en televisie, maar ook nieuwe diensten, alleen gebruik kunnen maken van het netwerk, wanneer zij voorzien zijn van een glasvezelaansluiting.
Je begrijpt, dit heeft heel wat voeten in de aarde. Letterlijk. Openliggende straten en afgezette wegen. We praten hier over omvangrijke projecten waarbij steden ‘op de schop gaan’, zodat zo meteen elke bewoner aansluiting heeft op dit netwerk.

Producten op maat

Om elke bewoner te voorzien van een goede netwerkaansluiting, is werken met het juiste materiaal erg belangrijk. Bovendien is voor elk gebied weer ander materiaal nodig. ISN is sinds 1989 gegroeid van materiaal leverancier naar systeemleverancier specifiek voor dit soort projecten. Daarom weten wij precies welke materialen nodig zijn voor het beste resultaat!
Naast bestaande kwaliteitsproducten, leveren wij ook producten die wij zelf hebben ontwikkeld. Deze zijn alleen via ISN leverbaar. Nieuwe producten introduceren wij bij onze partners door bijvoorbeeld een training on the site. Professioneel en vertrouwd. In alles is ons uitgangspunt: de keten is zo sterk als de zwakste schakel. Daarom krijgt het kleinste onderdeel bij ons net zoveel aandacht als het grootste.

Samenwerken aan project

ISN gaat nog een stap verder, want wij voeren ook de regie over het complete FTTH project uit. Van logistiek naar planning tot aanleveren van materialen. Dat we dit naar behoren doen, blijkt wel uit reacties van onze opdrachtgevers. Zij zijn tevreden over hoe wij de projecten aanvliegen en samenwerken aan een succesvolle afronding!
Kortom: een complete FTTH-infrastructuur, dat is wat ISN biedt op basis van jarenlange ervaring, een glashelder advies en flexibele projectondersteuning vanuit ons enthousiaste team!

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling