Speler op hoogste niveau

Na ruim twintig jaar kent de markt onze naam en spelen we mee op het hoogste niveau. Zo was ons managementteam in 1989 al betrokken, toen de eerste glasvezelverbindingen op de Nederlandse markt werden gelegd. Zoals bij de ontwikkeling van de eerste ondergrondse lasbehuizingen voor (toen nog) PTT Telecom. Sindsdien staan wij bekend om onze innovatieve ideeën en vooruitstrevende productontwikkeling. En zijn we een belangrijke speler op het gebied van passieve glasvezelcomponenten. Van systeem- en productleverancier naar productontwikkelaar tot adviseur voor het aanleggen van glasvezelnetwerken. ISN is gespecialiseerd in vijf disciplines: woonhuisaansluitingen (FTTH), snelwegen, spoor, scheepvaart en industrie.

Eigen wijsheid

Van meet af aan is ISN een vreemde eend in de bijt. Noem het eigenwijsheid of beter gezegd: eigen wijsheid. Wij maken duidelijke keuzes en kiezen voor producten waar we achter staan. Daardoor blijven we de kwaliteit leveren die opdrachtgevers van ons gewend zijn. En daar zijn wij trots op! Bij ISN gaat kwaliteit boven kwantiteit. Ook al betekent dit minder groei. We hebben nu eenmaal een naam hoog te houden. En die taak nemen we erg serieus. Gelukkig weten onze opdrachtgevers dat. Niet voor niets werken wij vaak al jarenlang samen met vaste partijen. Gewoon, omdat opdrachtgevers duidelijk weten wat ze aan ons hebben. Dat noem je vertrouwen. De basis voor elke relatie. Zo kunnen opdrachtgevers altijd bij ons aankloppen. Ook na vijven of in het weekend blijft klant koning. The show must go on en daar gaan we ver in. Dat zit in ons bloed. Wij houden nu eenmaal van ons vak. En willen bovenal goed werk leveren.

Snelle service en tevreden klant

Structuur vind je terug in alle lagen van het bedrijf. Hier besteden we extra aandacht aan. Logisch, want als het magazijn een chaos is, hoe kun je dan ooit op tijd, of nog liever vóór de afgesproken tijd, leveren? Het magazijn is dan ook strak geordend en tiptop in orde. En ook onze serviceauto’s, uitgerust met professioneel gereedschap, staan klaar om snel te kunnen schakelen. Alles is op elkaar afgestemd met als doel: snelle service en een tevreden klant. Daar doen we het voor!

Vertrouwen, eerlijkheid en respect

Elke relatie die ISN aangaat is gebaseerd op vertrouwen, eerlijkheid en respect. Zowel richting medewerkers, leveranciers, producenten als opdrachtgevers. Met als uitgangspunt ‘we gunnen elkaar het beste’ gaan we automatisch voor de langdurige relatie. De lijnen zijn kort en de communicatie is snel. Een telefoontje is zo gepleegd. Daar houden we van. Duidelijk. Helder. To the point. Dan weet je wat je aan elkaar hebt. En dat werkt wel zo prettig.

Verrassingseffect is sport

Zo nemen we bij ISN ‘klant is koning’ wel erg letterlijk. Sterker nog, het is een sport om een verrassingseffect voor de klant te creëren. Regelmatig komt het voor dat een klant een bestelling plaatst. De dag erna belt met de vraag wanneer hij de vracht kan verwachten. En dat de bestelde producten al in het magazijn van de klant liggen! Kijk, dat is nou service verlenen in optima forma!
Om dergelijke diensten en services te kunnen leveren, kiezen we zorgvuldig onze producenten en leveranciers uit. Wij zoeken samenwerkingsverbanden met partijen die dezelfde denkwijze hebben. En die de lol ervan inzien om net een stap extra te zetten.

Zeggen wat je doet, doen wat je zegt

No nonsens ofwel: zeggen wat je doet, doen wat je zegt. Het is simpel: het verhaal dat wij over onszelf vertellen, is hetzelfde verhaal dat opdrachtgevers over ons vertellen. Daar is geen speld tussen te krijgen. Zo vergelijken we onszelf wel eens met een kameleon. Wij begrijpen de taal die wordt gebruikt op de werkvloer net zo goed, als het jargon in de directiekamer. Wij acteren binnen elke discipline en voelen ons hier ook nog eens thuis. Hoe dat komt? Wij weten gewoon waarover we het hebben en vertellen dat in elke taal. No nonsens dus.

ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling