Industrie: oplossingen met oog op toekomst

De vraag naar snelle breedbandverbindingen groeit enorm. Vooral in de industrie is de behoefte groot. Dankzij geavanceerde ICT apparatuur is er meer behoefte aan snellere verbindingen binnen bedrijven. Glasvezel is hiervoor de perfecte oplossing. ISN biedt voor iedere onderneming, van midden- en kleinbedrijf tot multinationals, de juiste oplossing met het oog op de toekomst.

Mobiele magazijn

Door de groeiende behoefte aan glasvezel, bundelen steeds meer bedrijven gevestigd op industriegebieden hun vraag. Wij zijn op diverse terreinen in Nederland betrokken bij de aanleg van glasvezelnetwerken. Vaak gaat het hierbij om creatieve en kostenbesparende oplossingen. Dankzij onze ‘mobiele magazijnen’ bieden we snelheid van levering, zodat onze opdrachtgevers op het juiste moment beschikken over de juiste materialen. Stel dat een planning uitloopt, dan biedt ons ‘mobiele magazijn’ de perfecte oplossing, waardoor het tijdsverlies beperkt blijft. The show must go on!

Geen windeieren

Meedenken is ons credo! Zo is groene energie, hét toverwoord van deze tijd. Daarom denken wij ook mee over oplossingen voor de aanleg van windmolenparken. Hoe leg je de verbinding tussen de windmolens? Wat doe je met camerabewaking? En vooral: hoe zorg je ervoor dat alle materialen op tijd worden geleverd op de bouwlocaties? Kortom: allerlei factoren die hiermee gemoeid zijn. En daar leggen wij bij ISN graag met u een ei over. En geen windei, dat mag duidelijk zijn.

Inpandige verbindingen

Ook krijgen wij van onze opdrachtgevers regelmatig de vraag hoe het zit met inpandige verbindingen: hoe integreer je glasvezel tot op de werkplekken op een kostenbesparende en flexibele manier? Vooral met verhuizingen zie je dat systemen snel aangepast moeten worden naar de nieuwe werkomgevingen, zodat er zo min mogelijk werktijd verloren gaat. Fijn voor u dat ISN dit soort opdrachten juist ziet als uitdaging. Wij beschikken zelfs over compleet gecertificeerde oplossingen, waarmee we garanties voor de lange termijn veiligstellen. En dat is wel zo prettig voor u!

Wilt u meer informatie neem dan contact met ons op.

 

Windpark Kattenberg

Op 14 september 2015 is RWE gestart met de bouw van Windpark Kattenberg-Reedijk langs de A58. Het park bestaat uit vier windturbines die parallel aan de snelweg zijn geplaatst. Twee in de gemeente Oisterwijk, twee in de gemeente Oirschot. De bouw heeft ongeveer een jaar in beslag genomen. De vier windturbines hebben een gezamenlijk vermogen van 9,6 megawatt, goed voor een jaarlijkse productie van circa 30 miljoen kWh duurzame elektriciteit. Voldoende voor ongeveer 8.500 huishoudens.

Hieronder een impressie van het gehele traject.

 


ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling