Maritiem: geen zee te hoog voor ISN

Scheepvaart is altijd heel belangrijk geweest voor Nederland. Vroeger voeren Nederlanders de hele wereld over om te handelen. En nog steeds is de Nederlandse vloot niet meer weg te denken uit de nationale en internationale wateren. Niet voor niets staat de scheepsbouwsector in ons land in het teken van verbetering door het gebruik van vooruitstrevende technieken en nieuwe materialen. Dit geldt overigens ook voor de voortstuwing- (hoe een vaartuig voortbeweegt) en communicatietechnieken binnen de scheepsbouw. Waarbij kostenbesparing en milieuvriendelijke oplossingen tegenwoordig de grootste uitdagingen vormen voor de scheepsbouwers.

Verstand van glasvezel

ISN draagt binnen de maritieme sector een eigen steentje bij. Niet omdat de beste stuurlui aan wal staan, maar wel omdat wij toevallig verstand van glasvezel hebben. Met name op het gebied van gewichtsbesparing - en daardoor ook brandstofbesparing - is glasvezelbekabeling dé oplossing waarmee je de moderne vloot uitrust. Van binnenvaartschepen tot tankers naar cruiseschepen: voor iedere toepassing hebben wij een oplossing op maat.

Maatwerkoplossingen

Afgelopen jaren heeft ISN bewezen dat het toepassen van glasvezelkabels naast meer mogelijkheden voor de gebruikers, het daarnaast besparing en flexibiliteit oplevert. Onze opdrachtgevers zijn blij met onze maatwerkoplossingen. Denk bijvoorbeeld aan het op maat leveren van glasvezelkabels voorzien van connectoren, die speciaal ontworpen zijn voor datakasten en besturingspanelen.

One stop shopping

Ook op logistiek gebied hebben we de nodige ervaring opgebouwd en leveren we zowel in binnen- als buitenland op locatie. We gebruiken speciale verpakkingen en geven hiermee de garantie dat we onze materialen in goede staat afleveren. Waar dan ook ter wereld.
ISN zoekt samenwerkingsverbanden met partijen die dezelfde denkwijze hebben. En die, net als wij, de lol inzien om net die ene stap extra te zetten. Daarom werken wij al jarenlang samen met vaste partners, die actieve componenten leveren, zodat we ook hierin een oplossing kunnen bieden. Kortom: voor ISN is geen zee te hoog!

Wilt u meer informatie over glasvezel binnen de scheepvaart, neem dan even contact met ons op.

ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling