FIBRAIN

FIBRAIN is een toonaangevende Poolse producent van glasvezelproducten voor telecommunicatie. FIBRAIN is gevestigd in Polen en is door zijn internationale bereik een hele bijzondere fabrikant van glasvezelproducten.

Het bedrijf beschikt over uitgebreide technische faciliteiten, zoals een state-of-the-art fabriek voor optische kabels, met automatische kabelproductielijnen van de nieuwste generatie. Hiermee wordt een compleet scala aan optische kabels geproduceerd, die in de optische netwerken van de toekomst gebruikt worden: kabels voor buizen en microbuizen, kabels die rechtstreeks in de grond gelegd worden, luchtkabels, datacommunicatiekabels, maatwerkkabels en nog veel meer.

FIBRAIN is een van de grootste fabrikanten van connectivity-producten in Europa, met geavanceerde, geautomatiseerde productielijnen voor passieve optische onderdelen zoals PLC-splitters en optische filters, én een spuitgietfabriek, waar koppelstukken worden geproduceerd met machines van de beste fabrikanten ter wereld. Hierdoor biedt FIBRAIN een unieke, geïntegreerde waardepropositie, met bijvoorbeeld kabels, glasvezelmodules, pre-terminated kabelsystemen, gespecialiseerde glasvezelcomponenten en complete systemen, die onder andere FTTx-oplossingen hebben. Bovendien ontwikkelt de afdeling Research & Development moderne en innovatieve oplossingen, bijvoorbeeld op het gebied van fotonica, multicore-vezels, of het gebruik van organisch materiaal voor telecommunicatie. Ook zorgen de geavanceerde kwaliteitscontroleprocessen in de diverse fases van het productieproces ervoor dat producten van FIBRAIN betrouwbare onderdelen in glasvezeltrajecten en optische netwerken zijn.

Door de complete verticale integratie heeft FIBRAIN het volledige beheer over zijn oplossingen, van R&D en ontwerp tot productie, toepassing en gebruik.

De kracht van FIBRAIN zit in de state-of-the-art fabrieken in Polen, een breed assortiment aan producten in de portfolio, vakkundig en toegewijd personeel en een nauwe samenwerking met zijn klanten.

Wilt u FIBRAIN beter leren kennen? Kijk dan op www.fibrain.com

ISN FTTH snelweg spoor scheepvaart industrie pof-bekabeling